Novomarofski turnir „Knauf Insulation Ožujsko kup“ u 11 dana posjetilo je 1.600 zaljubljenika u mali nogomet. Time je turnir opravdao da je jedan od najjačih na sjeveru Hrvatske. Ispadali su mnogi favoriti. Posljednji, 12. dan, ujedno i finalni na rasporedu danas.

Najbolje ekipe u omladinskom dijelu kreću od 12 sati, a od 16.30 sati počinje rasplet velikog finala. Očekuju nas utakmice za malonogometne sladokusce. Oštrek gradnja Ropox traži drugi uzastopni naslov, a ivanečki Gregur Invest nastavak iznenađenja u finalu kod seniora. U finalu veteranskog dijela turnira sastaju se IPA Varaždin i domaća ekipa CB Lea. Tu su i susreti za treće mjesto u obje kategorije. Kod seniora se sastaju Artmetali Junajted i ŠD Remetinec, a kod veterana Zvona i prijatelji i MNK Ljubešćica.

Čeka vas i bogata tombola s brojnim nagradama od čega ističemo nagrade Ožujske pivovare, originalni dres hrvatske reprezentacije dara HNS-a, dres Napoli S.S.C. reprezentativca Marka Roga s potpisom, te glavne nagrade sponzora Comet (bicikl). Nakon proglašenja pobjednika sprema se domjenak za najbolje ekipe i sponzore turnira, a donatori domjenka su Klomont, Pekara Klasje, i Rashladna tehnika Dvorski.

 

16.30 h Veterani za treće mjesto: Zvona i prijatelji – MNK Ljubešćica

17.30 h Seniori za treće mjesto: Artmetali Junajted – ŠD Remetinec

18.30 h Finale veterani: CB Lea – IPA Varaždin

19.30 h Finale seniori: Oštrek gradnja Ropox – Gregur Invest

Komentari

13.01.2018. 16:13h Zadnja izmjena: 13.01.2018. 16:16