NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Danas i službeno - Varaždin prvak 2. HNL i novi član 1. HNL!

Objavljeno: 25.05.2019. 08:28

Zadnja izmjena: 25.05.2019. 08:45

Danas je na rasporedu posljednje, 26. kolo 2. HNL u kojem se sastaju Sevete i Varaždin. Bit će to trenutak kada će NK Varaždin i službeno biti proglašen prvakom 2. HNL te novim članom 1. HNL.

Nakon pobjede nad Šibenikom i matematički osiguranim prvom mjestom, susret sa Sesvetama pao je u drugi plan interesa javnosti. Već su svima misli u sljedećoj sezoni, u elitnom razredu hrvatskog nogometa. Međutim, sezonu treba odraditi do kraja pa u potporu varaždinskim igračima danas u 15,30 kreće autobus s navijačima.

Trener Branko Karačić odlučio je za današnju utakmicu pripremiti kombinirani sastav, jer neki od glavnih igrača sezone i utakmice sa Šibenikom su ozlijeđeni ili su bili tek zaliječeni za taj važan susret. - Priliku će dobiti neki igrači koji su imali manju minutažu ali i naši juniori koji su nas obradovali odličnim nastupima u juniorskoj 1. HNL, rekao je trener Karačić. 

Današnja utakmica bit će prilika za još jedno slavlje ali to nije kraj sezone jer Varaždin očekuju još dvije utakmice županijskog nogometnog Kupa s ekipom Benje u Beletincu  utorak 28. svibnja i nedjelju 2. lipnja.

Današnji susret Sesveta i Varaždina počinje u 17,30 sati.

Komentari