NOVO POJAČANJE NK VARAŽDIN

Danas je za NK Varaždin potpisao Borna Miklić napadač zagrebačkog GNK Dinamo

Objavljeno: 17.08.2018. 13:06

Zadnja izmjena: 17.08.2018. 13:10

Foto: NK Varaždin

Danas je za NK Varaždin potpisao Borna Miklić napadač zagrebačko GNK Dinamo koji je prošle sezone za ekipu  Dinamu 2 postigao 12 golova. Miklić (190 cm, 20 godina), igrač pod ugovorim druge momčadi Dinama od danas je službeno na posudbi  u NK Varaždin.

Mikliću je iz sportske obitelji u kojoj ej njegov otac bio golman te ga je i uveo u nogomet. - Počeo sa mkao šestogodišnjak u rodnoj Kutini, u momčadi Moslavine. Kada sam igrao za mlađe pionire zapazili su me iz Dinama i pozvali na probu. Bili su zadovoljni onime što sam pokazao i ostao sam u Dinamu do danas, rekao je Miklić koji je s kadetima GNK Dinamo osvojio nacionalno prvenstvo i Kup te je bio najbolji strijelac lige s 23 postignuta pogotka.

S ekipom Dinamo II bio je od formiranja i s trenerom Sretenom Ćukom osvojio je naslov prvaka 3. HNL Istok. Prošlu sezonu bio je najbolji strijelac 2. HNL a postigao je i gol Arsenalu u Premier League International kupu.

- Došao sam u Varaždin prvenstveno pomoći klubu da ostvari plasman u 1. HNL. Borba za prvo mjesto veliki mi je motiv. Ekipa je sjajna, puno kvalitetnija nego lani, svi igrači su susretljivi i lijepo su me prihvatili. Dobro sam se snašao u Varaždinu i sa cimerom Perkovićem. Znam da je Varaždin lani bio najgledaniji klub u 2. HNL i već sada pozivam navijače da nas prate i dalje, nagasio je Miklić koji je dva puta bio u kadru i za prvu ekipu GNK Dinamo. Odigrao je i 20 minuta u suretu Dinamo - Rijeka.

 

NK Varaždin tijekom subote i nedjelje neće odigravati prijateljske utakmice već će odigrati međusobni susret, a što se potpisa ugovora s Leonom Benkom tiče najvjerojatnije je sve prolongirano za ponedjeljak. 

 

Komentari