dođite

Danas se u Ludbregu igra finale Centrum Mundi turnira za seniore, uz to i mini turnir veterana

Objavljeno: 20.01.2024. 09:52

Zadnja izmjena: 20.01.2024. 09:53

Foto: Grad Ludbreg

U gradskoj sportskoj dvorani posljednjih mjesec dana igra se popularni malonogometni turnir ‘Centrum Mundi’, a danas je na rasporedu završnica turnira. Uz Grad Ludbreg organizator turnira je i ŽNS Varaždin što znači da su se na turnir mogli prijaviti isključivo klubovi s registriranim igračima.

Osim s područja Županijskog nogometnog saveza Varaždin prijavile su se ekipe i iz drugih županijskih saveza. Igralo se u nekoliko kategorija – U9, U11, U13, U15, seniori i veterani. Turnir za mlađe uzrasne kategorije igrao se u prosincu, svaka kategorija imala je svoj natjecateljski dan. Turnir za seniore startao je 6. siječnja, a prijavilo se ukupno 11 ekipa.

Ove subote, 20. siječnja, igra se finale, a odigrat će se i mini turnir veterana. U kategoriji veterana igrat će Podravina, Radnički, Podravac Kitro i Polet Tuhovec. Kod seniora su se u polufinale plasirali Jalžabet, Polet Tuhovec, Trnje i Mladost Šemovec. Utakmice počinju u 15 sati u gradskoj sportskoj dvorani. Finale veterana igra se u 18:30, a finale seniora u 20 sati. Ulaz je besplatan.

Komentari