4. sjednica

Danas se održava sjednica varaždinskog Gradskog vijeća, prva nakon ljetne stanke

Dnevni red današnje sjednice Gradskog vijeća sastoji se od ukupno 22 točke s podtočkama...
Objavljeno: 26.09.2023. 08:38

Zadnja izmjena: 26.09.2023. 08:38

Danas s početkom u 15 sati u multimedijalnoj dvorani Gradskog muzeja Varaždin palače Herzer održat će se 4. po redu sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina, prva nakon ljetne stanke.

Dnevni red današnje sjednice Gradskog vijeća sastoji se od ukupno 22 točke s podtočkama, a najviše rasprave očekuje se, između ostalog, kod prijedloga statutarne odluke o izmjenama i dopunama statuta Grada Varaždina, zatim prijedloga odluke o izmjeni poslovnika o radu Gradskog vijeća te kod prijedloga odluke o sufinanciranju javne usluge sakupljanja komunalnog otpada. 

- Radi popunjenosti kapaciteta, Čistoća je bila primorana sklopiti ugovor sa privatnim pružateljem usluga te je došlo do određenih korekcija cijena. No, kako bi omogućili građanima da se prilagode i da mogu na adekvatan način se pripremiti za novi sustav i nove cijene, Grad Varaždin će istu cijenu držati do kraja ove godine - najavio je, podsjetimo, jučer predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki te je pozvao gradske vijećnike koji će se odazvati sjednici da rasprava bude konstruktivna te da svi zajedno rade u interesu građana.

Komentari