plesno natjecanje

Plesno natjecanje „DANCE CHALLENGE open“ ove subote u Graberju

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.04.2022. 17:44

Zadnja izmjena: 07.04.2022. 17:44

Foto: Ilustracija/Arhiva

Dana 09. travnja (subota) 2022., s početkom u 15 sati u sportskoj dvorani “Graberje”, održati će se plesnosportsko glazbeno natjecanje pod nazivom: „DANCE CHALLENGE open“.

Natjecanje DANCE CHALLENGE open održava se jednom godišnje već preko 10 godina, a ovog puta domaćin natjecaja je grad Varaždin. Svojim sudjelovanjem plesači brojnih gradova doprinose poruci o zdravijem načinu života punom ritma i veselja koju želimo prenijeti svima. Na natjecanje se mogu prijaviti plesači iz Hrvatske i inozemstva a otvoreno je za sve plesne discipline i dobne kategorije.

Natjecanje je otvoreno za javnost a ulaz za posjetitelje je 30 kn. Prvi dio natjecanja namjenjen je za najmlađe od 2 do 12 godina a drugi dio za natjecatelja iznad 12 godina. Početak natjecanja je u 15 sati, a završetak natjecanja je oko 19 sati. U stručnom žiriju nalaziti će se osvajači brojnih državnih, europskih i svjetskih odličja.

Na natjecanje se mogu prijaviti plesači iz Hrvatske i inozemstva. Natjecanje će privući velik broj plesača iz cijele Hrvatske. Natjecanje je otvoreno za sve plesne discipline i dobne kategorije. Natjecatelje očekuju brojni pehari, medalje.

Komentari