koncerti

Dane ludbreške Svete nedjelje u četvrtak otvara Goran Bare

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 30.08.2022. 08:57

Zadnja izmjena: 30.08.2022. 08:57

Dani ludbreške Svete Nedjelje već se tradicionalno održavaju krajem kolovoza i početkom rujna, a središnje misno slavlje održat će se 4. rujna.

Ova višednevna manifestacija obuhvaća brojne vjerske, kulturne, gospodarske i zabavne programe rasprostranjene po cijelom središtu grada koji se tih dana pretvori u veliki prostor zabave, druženja, mirisa i okusa za stotinjak tisuća posjetitelja koji pristižu iz cijele Europe. I ove godine koncerti će se održavati ispred stadiona Podravina, a prvi nastupa Goran Bare sa pratećim bendom Majke i to u četvrtak 1. rujna. Nakon njega, u petak će nastupiti Halid Bešlić, dok u subotu sve Ludbrežane i njihove goste čeka koncert Jasmina Stavrosa i grupe "Ljubavnici".

U nedjelju glavno misno slavlje započinje procesijom hodočasnika od Župne crkve do Svetišta. Svetu misu predvodi mons. Ivan Šaško, pomoćni zagrebački biskup, uz suslavlje domaćina mons. Bože Radoša i mons. Josipa Mrzljaka te ostalih gostiju i brojnih svećenika (uz direktan prijenos Svete mise na HRT i program)

 

 

Komentari