za ljubitelje komedije

Dani glume u Stažnjevcu – dođite i nasmijte se uz pučki humor Komedijaša i gostiju

Objavljeno: 20.04.2022. 13:25

Zadnja izmjena: 20.04.2022. 13:25

Svi ljubitelji pučke komedije i izvornog, narodskog humora, pozvani su da se u subotu, 23. travnja, odazovu tradicionalnim Danima glume koje i ove godine, 11. puta za redom, organiziraju Kulturno umjetnička udruga Stažnjevec i Glumačka družina Komedijaši.  

Manifestacija će se održati na otvorenom, na bini postavljenoj na igralištu ispred stare škole u Stažnjevcu, a otvorit će je Glumačka družina ZAmKa iz Zeline, predstavom Fačuk. 

Nakon nje nastupit će Komedijaši s predstavom (O)glas savjesti, s kojom su pobijedili na nedavnoj županijskoj smotri kazališnih amatera u Novom Marofu i plasirali se na državnu smotru u Vodicama.

U pauzi između dviju predstava nastupit će Limena glazba sv. Martina iz Brezničkog Huma, a tom će prilikom biti organizirana i službena dodjela nagrada koje su za svoja ostvarenja na 12. županijskoj smotri osvojili članovi Komedijaša.

Domaćini pozivaju sve građane da se svakako odazovu Danima glume te da se i nakon završetka zadrže u ugodnom druženju i, kako najavljuju, uz „iznenađenja za uho, oko i nepce“. 

Početak manifestacije je u 19 sati.

Komentari