ivan zak, desant i baloni

CIJELI PROGRAM NA JEDNOM MJESTU Počinju Dani Grada Novog Marofa

Objavljeno: 04.06.2018. 12:08

Zadnja izmjena: 04.06.2018. 12:32

Novi Marof i ove će godine obilježiti Dane grada programom "Antunovo v Marofu" koji će se održavati od 8. do 13. lipnja, a koji je danas predstavljen u ponedjeljak u Kulturnom centru "Ivan Rabuzin" u Novom Marofu.

Dio programa održan je već proteklog vikenda, no glavnina događanja počinje u petak kada je na programu svečana sjednica Gradskog vijeća u 18 sati, u kino-dvorani Kulturnog centra "Ivan Rabuzin". Već u jutarnjim satima, u suradnji s Policijskom upravom varaždinskom, počet će Sajam sigurnosti i prevencije.

– Program je namijenjen svim generacijama Novomarofčana i različitim ukusima posjetitelja. Nudimo svima dobru zabavu i puno sadržaja, a mještani našeg grada, kao i prošlih godina, biti će svima odlični domaćini. Pozivam sve izvan Novog Marofa da nam se pridruže u obilježavanju Dana grada – poručio je gradonačelnik Siniša Jenkač.

Od programa svakako je za izdvojiti Sajam sigurnosti i prevencije, prilikom kojega će se održati padobranski desant; spustiti vojni helikopter, te održati vježba policajaca i vojnih pasa. Najmlađi će, pak, imati prilike saznati kako izgleda forenzika. Tu je i ljetnje dječje kino, predstavljanje balona na vrući zrak, te koncerti: Ivana Zaka, klape Kampanel i Juraja Galine.

Ovdje pročitajte cjelokupan program:

 

 

Komentari