Kao što smo već objavili, ove godine održavat će se Dani ludbreške Svete Nedjelje no u nešto drugačijem izdanju. Vjerski program održat će se po planu uz neke izmjene, koncerata neće biti dok će se zadržati proštenjarski dio.

– Ova godina je iznimna i prvenstveno nam je cilj pripremiti sve vodeći se mjerama i preporukama koje su na snazi. Tako se ove godine neće održavati koncerti, ali zadržat ćemo proštenjarski dio. To uključuje i tradicionalni Ludbreški sejem za koji imamo brojne upite. Svi sudionici dužni su se pridržavati protuepidemijskih mjera i preporuka za sprječavanje zaraze COVID-19 tijekom održavanja manifestacije – rekla je Renata Potočnik, zamjenica gradonačelnika. Naglašava kako se svakodnevno prati situacija i u skladu s time priprema se manifestacija.

– Naše sugrađane molimo kao i svake godine za strpljenje. Ludbreška manifestacija ima višestoljetnu tradiciju, ovdje su ljudi dolazili u teškim vremenima, u potrazi za mirom. Vođeni istim razlozima stići će i ove godine, a na nama je da ih dočekamo kako priliči uz pridržavanje svih mjera kako bi sve proteklo u najboljem redu – zaključila je zamjenica gradonačelnika.

Ključne riječi: Ludbreg, ludbreg, sveta nedjeljha,

Komentari

19.08.2020. 08:12h Zadnja izmjena: 19.08.2020. 08:18