redovna sjednica

Darko Majhen ponovno izabran za predsjednika Vatrogasne zajednice Općine Cestica

Objavljeno: 12.03.2017. 12:12

Zadnja izmjena: 12.03.2017. 12:13

Foto: VZO Cestica

Na održanoj redovitoj sjednici VZO Cestica odana je počast Antonu Fajfaru iz GZ Kočevje, kao i ostalim preminulim vatrogascima, a potom je prihvaćen dnevni red, izabrano je predsjedništvo te su dogovorene razne aktivnosti.

Sjednici skupštine koja je ove godine bila izborna prisustvovali su i brojni gosti, od predstavnika cestičkih udruga do gostiju iz susjednih Zajednica, iz Općine Petrijanec i Vinica, a sjednici je u ime Vatrogasne zajednice Varaždinske županije bio prisutan potpredsjednik Tomislav Bogović, te predstavnici Regionalne vatrogasne zajednica Ptuj i Vatrogasne zajednice Ormož te predstavnici PGD Zavrč, iz susjedne istoimene slovenske Općine.

Za predsjednika Vatrogasne zajednice u sljedećem mandatnom razdoblju, 2017. – 2021. godine izabran je ponovno Darko Majhen iz DVD-a Gornje Vratno, zamjenik će mu biti Danijel Korotaj iz DVD-a Babinec, a zapovjednikom i dalje ostaje Miljenko Biškup iz DVD-a Lovrečan Dubrava.

U radnom dijelu sjednice jednoglasno je donesen i plan rada i financijski plan za tekuću godinu, a usvojena je i odluka po kojoj Skupština daje ovlaštenje Predsjedništvu za donošenje izmjena i dopuna plana rada i financijskog plana za tekuću i slijedeću kalendarsku godinu.

 

 

Komentari