FAKULTET ORGANIZACIJE I INFORMATIKE

Dekanica FOI-ja Begičević Ređep upoznala studente s novostima u narednoj akademskoj godini

Objavljeno: 16.09.2020. 17:59

Zadnja izmjena: 16.09.2020. 18:00

Uoči početka nove akademske godine 2020/21. dekanica Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu izv. prof. dr. sc. Nine Begičević Ređep obratila se studentima putem službene stranice fakulteta.

Svi brucošima zaželila je dobrodošlicu na FOI, a svim studenticama i studentima uspješnu novu akademsku godinu. 
- Nastavu u novoj akademskoj godini izvodit ćemo u skladu s akreditiranim studijskim programima u hibridnom modelu, kombinacijom kontaktne nastave i nastave na daljinu. Poštujući epidemiološke preporuke, predavanja na predmetima naših studijskih programa izvodit će se na daljinu, dok će se seminarska nastava i laboratorijske vježbe izvoditi u kombinaciji nastave na daljinu i kontaktne nastave. Također, pomno osmišljeni raspored prilagođen za rad u manjim grupama dodatno doprinosi smanjenju broja istovremeno fizički prisutnih studenata i nastavnika u zgradi Fakulteta, napomenula je dekanica Begičević Ređep. 

Početak nastave 
 

Nastava će ove akademske godine započeti u ponedjeljak, 28. rujna 2020, a raspored predavanja za različite studijske programe i godine bit ćet objavljen na mrežnim stranicama Fakulteta. 
- Fakultet organizacije i informatike već je prepoznat kao jedan od vodećih fakulteta u kvalitetnom izvođenju nastave na daljinu. Više od 400 e-predmeta spremno je za početak nove akademske godine, kao i digitalni nastavni materijali u sustavu za e-učenje koji će biti korisni svakom studentu, a posebice visokorizičnim skupinama koje neće moći prisustvovati kontaktnoj nastavi, dodala je dekanica Begičević Ređep. 

Nove računalne dvorane i posudba računala
 

Na početku nove akademske godine, Na FOI otvaraju i novoopremljene računalne dvorane koje će studenti moći koristiti za praćenje kontaktne nastave, a studentima će biti dostupna i mogućnost posudbe prijenosnih računala za praćenje nastave na daljinu te korištenje dodatnih e-resursa poput e–knjiga. 
- Za sve naše studente osigurali smo zaštitne maske s FOI logotipom koje ćete primiti početkom akademske godine. Na kraju, molim za vaše strpljenje, toleranciju i poštivanje propisanih protuepidemijskih i higijenskih mjera, između ostalog kaže dekanica Begičević Ređep. 

Komentari