ATLETSKI KLUB VARAŽDIN

Dina Androić istrčala jedinstveni New York City Marathon: "Njujorški maraton je predivno iskustvo"

AK Varaždin

Objavljeno: 07.11.2019. 08:01

Zadnja izmjena: 07.11.2019. 08:01

U New Yorku je održan jedan od najpoznatijih maratona na svijetu, popularni i jedinstveni New York City Marathon, a na njemu je sudjelovala i Dina Androić, članica AK Varaždin.

Kad spomenemo brojku od 53.629 finišera, od čega je bilo 22.742 žena, sve ostalo za napisati o veličini sportske priredbe je suvišno. Biti dio toga maratona zaista je neponovljiv i jedinstven događaj koji se pamti za cijeli život.

U toj nepreglednoj rijeci trkača AK Varaždin je dostojno predstavljala Dina Androić, koja trenutno i živi u New Yorku. Dini je ovo bio prvi maraton, a istrčala ga je u vremenu 4:05:49. 

- Njujorški maraton je predivno iskustvo, super navijači, doslovce iz cijelog svijeta, izjavila je Dina nakon utrke. - Utrka prolazi kroz svih pet najpoznatijih dijelova New Yorka: Staten Island, Brooklyn, Queens, Bronx i završava na Manhattan-u u Central Parku. Utrku je pratilo čak milijun ljudi. Završila sam s vremenom 04:05:49. Iako nije ispod četiri sata, zadovoljna sam jer sam uživala u svakom trenutku utrke, dodala je na kraju Dina Androić.  

 

Komentari