Dino i Filip Škvorc na suprotnoj strani terena

Objavljeno: 25.11.2011. 08:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: facebook

Varaždinskog nogometnog prvoligaša u petak na Maksimiru protiv Lokomotive očekuje žustra utakmica u kojoj će obje ekipe pune samopuzdanja ići na pobjedu. Na protivničkoj strani bit će donedavni suigrači Varaždinaca Dino i Filip Škvorc...

Dino i Filip nisu u rodu, a obojica su ponikla u Čakovcu da bi kao pioniri stigli u Varteks gdje su stasali kao igrači. Prije početka sezone obojica su prešla u Dinamo da bi ih naposljetku poslali na posudbu u Lokomotivu.

Dino koji se najbolje snalazi na poziciji stopera u posljednje vrijeme nije u prvih jedanaest, dok kod Filipa to nije slučaj.

Obojica su sentimentalno vezana za Varaždin, a posebno je to slučaj za Dinu.

- Bit će to čudan osjećaj, to je moj klub u u njemu sam prošao sve od pionira, ali kad smo na terenu igramo za tri boda i nadam se da će moja ekipa stići do tog cilja- rekao je Dino Škvorc koji kod trenera Čačića nije standardan.

Dino je ostao dobar prijatelj s Dominikom Glavinom, a u kontaktu su svakodnevno.

Glavina je za obojicu bio pun hvale, ali bez obzira na prijateljstvo očekuje žustru borbu za tri boda.

- Prije svega oni su odlični dečki, a i igrači jer inače ih ne bi Dinamo uzeo. Ostali smo u odličnim odnosima, ali bez obzira na to profesionalno ćemo to odraditi i nadam se da njih dvojica neće biti uspješni- istanuo je Dominik Glavina.

Filip Škvorc za Lokomotivu je ove sezone zabio tri puta, u novom klubu mu je odlično iako žali za raspadom momčadi Varaždina od prošle sezone.

- Prošle godine bili smo prava klapa i da smo ostali na okupu bili bi među prvih pet ekipa HNL-a. Što se pak utakmice tiče ja sam profesionalac i to je utakmica kao i svaka druga u kojoj želim pobjedu – rekao je Filip Škvorc.

Utakmica je na rasporedu u 14,30, a hoće li Škvorci bit pobjednici, ali na suprotnoj strane no prošle sezone vidjet ćemo.

Komentari