Što misli većina

Lavina reakcija na striptiz u Vinici, uključio se i Jan Kerekeš - evo TOP komentara građana

Objavljeno: 11.07.2016. 10:42

Zadnja izmjena: 11.07.2016. 11:10

Foto: Fotografija čitatelja

Čitatelji eVaraždina munjevito su reagirali na članak o striptizu na Motorijadi u Vinici, koji su, tvrdi čitateljica, gledala i djeca. Na binu se nešto nakon ponoći sa subote na nedjelju popela striptizeta, što je i najavljeno u programu motosusreta.

– To je problem roditelja... Pa kaj djeca rade nakon 22:00 na motorijadi?... Roditelji su krivi, nitko drugi! – samo su neki od uglavnom prevladavajućih komentara na članak o djeci koja su gledala striptiz u Vinici.

>> Zgrožena čitateljica: Ovakav striptiz na motorijadi u Vinici gledala i djeca

Više od polovice komentara tako krivi roditelje koji bi, prema Obiteljskom zakonu, „djetetu mlađem od šesnaest godina trebali zabraniti noćne izlaske (od 23 do 5 sati) bez svoje pratnje ili pratnje druge odrasle osobe u koju imaju povjerenje“.

„Djeca svaki dan pijana“

– U naše su vrijeme roditelji djecu nakon crtića poslali na spavanje, a danas ih roditelji ostave do 5 sati u kafićima. – ogorčeno proziva čitatelj, na kojeg se nadovezala čitateljica istaknuvši: – Djeca su vam na Vinici svaki dan pijana. Striptiz je normalan na ovakvim okupljanjima!

Ovaj slučaj komentirao je i varaždinski glumac Jan Kerekeš, koji se istovremeno našalio spomenuvši trenutnu političku scenu u Varaždinu: – Ja sam za da to odmah prijavimo Markički i Ilčiću. Čak moždda da imamo i referendum protiv motorijada.

Ekipa koja se skuplja na motorijadama nije prigodna za tu manifestaciju, smatra čitatelj: – To je na Vinici uvijek tak. Dođu dedeki, bakice i mala djeca. Oni ne kuže da je to motorijada, a ne proštenje. Bezveze je to za vidjeti...

„Sve je to za ljude“

Međutim, ima i onih koji u ovome ne vide ništa loše: – Sve je to za ljude... Na Facebooku je golotinja stalna pojava.

Zaključivo je da čitatelji eVaraždina smatraju da je problem noćnih izlazaka djece, konkretno u ovom slučaju, krivnja roditelja. Tako više od polovice čitatelja u komentarima spominje pravni aspekt noćnih izlazaka djece i nemar roditelja.

Komentari