zabavne aktivnosti za djecu

FOTO Dječji tjedan u općini Sračinec obilježen mnogobrojnim aktivnostima

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.10.2017. 09:07

Zadnja izmjena: 07.10.2017. 09:11

Dječji tjedan u općini Sračinec obilježen je mnogobrojnim aktivnostima djece i za djecu. Sve je počelo još u nedjelju kada su u sklopu Dana Miholja održane edukativno - zabavne aktivnosti za djecu. 

Djeca općine Sračinec svoje mještane nekoliko puta godišnje razvesele predstavama koje su pripremila. Ovaj put predstavu za djecu pripremili su odrasli. U velikoj dvorani Doma kulture u Sračincu gostovalo je kazalište Pinklec iz Čakovca s monodramom Petrica Kerempuh prilagođenoj djeci od prvog do osmog razreda osnovne škole.

U utorak je delegacija djece iz Osnovne škole Sračinec posjetila općinske prostorije gdje ih je primio načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec. 28 predstavnika učenika, po jedan iz svakog razrednog odjeljenja, mogli su razgledati prostorije, upoznati djelatnike i dobiti informacije o načinu rada općinske uprave.

Nakon susreta s načelnikom i djelatnicima Općine, djeca su dijelila letke o svojim pravima i inicijativi Općina prijatelj djece. Aktivnost Dječjeg tjedna nastavljene su radionicama i predavanjima u Osnovnoj školi Sračinec i Dječjem vrtiću Bambi.

Komentari