veliko priznanje

Dječji vrtić „Dječji svijet“ promoviran je u Europsku točku izvrsnosti

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.09.2019. 17:06

Zadnja izmjena: 24.09.2019. 17:08

U petak, 20. rujna Dječji vrtić „Dječji svijet“ promoviran je u Europsku točku izvrsnosti (European Talent Point - ETP), čime je postao član Europske mreže za podršku darovitih (ETSN).

Svečana dodjela certifikata održala se na prvom Susretu registriranih ETP u Varaždinskoj županiji, u jedinom Europskom centru za darovite u Hrvatskoj. Svečanost je organizirana povodom prve obljetnice kako Centri izvrsnosti Varaždinske županije djeluju kao Europski Talent Centri (ETC). Cilj zajedničkog okupljanja bio je predstavljanje rada registriranih ETP u Hrvatskoj te razmjena iskustva i mogućnosti zajedničkog djelovanja i suradnje.

Spomenuto predstavlja veliko priznanje za dosadašnji dugogodišnji rad vrtića kao i veliku motivaciju za daljnji napredak, učenje i razmjenu iskustava. „Dječji svijet“ se posljednjih 25 godina djelovanja posebno ističe kreativnim pristupom učenju i razvoju djece predškolske dobi, kao i raznovrsnim projektnim aktivnostima u kojima sudjeluju sva djeca te mnogi roditelji. Rad vrtića odvija se u suvremenom pedagoškom okruženju i u prirodi, u kojoj vrtić provodi posebni program prema načelima šumske pedagogij

Komentari