Općina Martijanec

Dječji vrtić Vlakić u borbi za titulu najljepšeg vrtića

Objavljeno: 15.06.2024. 17:04

Zadnja izmjena: 15.06.2024. 17:11

Foto: FB/DV Vlakić

Dječji vrtić Vlakić iz Općine Martijanec u borbi je za titulu najljepšeg vrtića, u konkurenciji ukupno 39 dječjih vrtića iz 23 grada i 16 općina s područja cijele Hrvatske.

U četvrtom po redu izboru najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj, koji provodi portal Gradonačelnik.hr, izbor se provodi na dvije platforme – Najljepši vrtić se bira preko Facebooka i tu će pobjednika izabrati korisnici, dok će Najbolji vrtić, temeljem posebnih prijava i kriterija, izabrati stručni žiri. Najbolje vrtiće u kategoriji gradova i općina žiri će proglasiti među 22 kandidata, dok se za titulu najljepšega natječe 39 vrtića. 

Na fb stranici se nalaze fotografije prijavljenih vrtića, među kojima je i Dječji vrtić Vlakić Martijanec, jedini s područja Varaždinske županije, a pobijedit će vrtić koji do 19. lipnja do podneva, kada se zatvara glasovanje, bude imao najveći broj glasova/lajkova na FB stranici. Pobjednici izbora bit će proglašeni u kategoriji općinskih vrtića te vrtića iz malih, srednjih i velikih gradova, navode iz  DV Vlakića.

Komentari