bravo za mališane

Dječji vrtić "Zeko" Cestica pobjednik 2. dječjeg Olimpijskog festivala u Lepoglavi

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.06.2018. 15:22

Zadnja izmjena: 21.06.2018. 12:43

U srijedu, 13. lipnja održan je 2. Olimpijski festival dječjih vrtića u školskoj sportskoj dvorani u Lepoglavi. Na festivalu je nastupilo 200-tinjak vrtićke djece, odnosno šest ekipa: DV "Lepoglava 1", DV "Lepoglava 2", DV "Runolist" Žarovnica, DV "Bambi" Sračinec, DV "Videm" iz Slovenije, te DV "Zeko" Cestica

Djeca su se natjecala u pet disciplina: trčanje na 50 metara, štafeta 4x25 metara, bacanje loptice, skok u dalj i nogomet. Ukupan pobjednik dječjeg Olimpijskog festivala je DV "Zeko" Cestica s dvadeset natjecatelja i jedanaest osvojenih medalja (5 zlatnih, 1 srebrna i 5 brončanih).

- Ovo je bilo prekrasno iskustvo za svu djecu koja su sudjelovala. Velike čestitke pobjednicima i pohvale odgojiteljicama na odličnim pripremama.
Zahvaljujemo organizatoru Hrvatskom olimpijskom odboru, Zajednici sportskih udruga grada Lepoglave, a posebno tajniku, gospodinu Damiru Kužir na iznimnom trudu i dobroj organizaciji. Također zahvaljujemo Općini Cestica i načelniku Mirku Korotaju što je omogućen prijevoz djece i roditelja. - rekla je Tanja Vuzem, voditeljica dječjeg vrtića "Zeko" Cestica.

Komentari