rođendan

Dječji vrtić 'Zeko' iz Cestice ovih dana slavi svoju punoljetnost

Objavljeno: 04.10.2021. 08:49

Zadnja izmjena: 04.10.2021. 08:50

Sreća, osmijeh i pjesma širili su se prostorima dječjeg vrtića Zeko u Cestici. Dječji vrtić ovih dana slavi punoljetnost svoga rada tijekom kojih su se izmjenjivale generacije djece. 

Dječji vrtić u Cestici je izgrađen 2003.godine, a sa svojim radom u Cestici, dječji vrtić Zeko je započeo 02.studenoga 2003.godine. Zgrada dječjeg vrtića je dva puta bila proširivana i dograđivana. Prvo proširenje je bilo 2008.godine, dok je drugo proširenje bilo 2018.godine.

U dječjem vrtiću Zeko u Cestici su u početku bile dvije odgojne skupine s upisanih tridesetak djece, dok vrtić danas broji 157 djece raspoređenih u 6 odgojnih skupina o kojima brine 13 odgajatelja, jedna pedagoginja, jedna zdravstvena djelatnica, dvije kuharice, dvije spremačice te dva domara.

Povodom rođendana pripremljen je kulturno zabavni program u najnovijem dijelu vrtića. Bilo je pjesme, igrokaza, recitacija i plesa. Prigodnu proslavu za djecu upriličili su djelatnici Dječjeg vrtića Zeko Cestica.

Čestitkama se pridružio općinski načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj koji je djecu počastio slatkim paketom.

U razgovoru ravnateljice vrtića Tanje Vuzem i pedagoginje Ane Koren Friščić s načelnikom raspravilo se o daljnjim planovima rada dječjeg vrtića u Cestici, te je tom prilikom načelnik najavio i projekt treće nadogradnje dječjeg vrtića u Cestici. 

 

Komentari