Djed Mraz posjetio djecu slabijeg imovinskog stanja

Objavljeno: 22.12.2010. 09:45

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: -

Djed Mraz ne zaboravlja ni jedno dijete, bez obzira na imovinsko stanje njegovih roditelja. Djedu je važno samo da je dijete dobro i da sluša mamu i tatu.

Simpatični djedica je tako u dogovoru s gradskim Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb i uz financijsku potporu grada Varaždina, u varaždinskom kazalištu organizirao priredbu za klince slabijeg imovinskog stanja s područja grada Varaždina.

Riječ je o klincima do 12 godina starosti čiji roditelji ne rade. Varaždinski Centar za socijalnu skrb sastavio je popis i dostavio ga Djedu Mrazu koji je pak sve prepustio gradskom Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb i pročelnici Ružici Radelić.

U kazalištu se okupilo 320 klinaca koji su dobro zabavili uz predstavu varaždinskog Društva naša djeca "Tajna magičnog stabla". Dok su oni gledali predstavu, Djed Mraz je u dogovoru s gradskim Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb i uz financijsku potporu grada Varaždina, u kazalište dostavio poklone za svako dijete.

Svaki poklon bio je vrijedan 100 kuna, a gradski Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb je u ime Djeda Mraza za poklone potrošio nešto malo više od 70 tisuća kuna.

Komentari