ZSUGV

Djelatnici Zajednice uredili i obnovili sportske terene i objekte koji spremno dočekuju sportaše i rekreativce

Objavljeno: 17.04.2020. 18:49

Zadnja izmjena: 17.04.2020. 19:03

Kako bi sportski objekti, za koje brine Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, spremno dočekali sportaše i rekreativce, nakon što dođe do ukidanja mjera uzrokovanih epidemijom koronavirusa, djelatnici Zajednice ovih dana ulažu veliki trud i napore u njihovo uređenje.

Tako je na stadionu SC Sloboda dodatno uređen travnjak na središnjem terenu. Ovo vrijeme kada su, zbog mjera Stožera civilne zaštite, tereni “mirovali”, saniran je travnjak koji će uskoro dočekati sportaše u najboljem izdanju. Osim travnjaka obnovljena su i atletska borilišta, dopunjena novim količinama tenesita. Ujedno je zasađena i nova “živa” ograda sadnicama tuja te je postavljen i sustav za navodnjavanje.

- Nakon uloženih značajnih sredstava i rada, stadion SC Sloboda, posebice središnji teren, u odličnom izdanju čeka svoje sportaše. Ovako uređeni teren pruža vrhunske uvjete, posebice za natjecateljske utakmice i vjerujem da nam je svima u interesu da takve uvjete i očuvamo, rekao je glavni tajnik Zajednice, Patrik Koščak.

Osim stadiona SC Sloboda uređen je i bejzbol teren na “Srednjoškolcu” te dvorana Graberje.

- Ovu stanku u korištenju dvorane iskoristili smo da saniramo parket, temeljito ga očistimo i pripremimo za nastavak treninga i natjecanja što, siguran sam, i mi u Zajednici, ali i sportaši i rekreativci nestrpljivo očekujemo. Osim uređenja samog parketa osvježena je i očišćena cijela dvorana, dodao je Koščak.

 

Komentari