ŠNK RADNIČKI HRŽENICA

Djevojčice osvojile nogometni turnir u konkurenciji dječaka

Objavljeno: 09.08.2020. 18:46

Zadnja izmjena: 10.08.2020. 09:16

Foto: NŠ Međimurje - Čakovec

Sve aktivniji ŠNK Radnički iz Hrženice, među svim aktivnostima koje provodi tijekom ljetnih mjeseci, organizirao je i 2. Cup u malom nogometu za mlađe uzrasne kategorije.

Bio bi to još jedan od turnira da nije vijest oda su djevojčice iz ženske ekipe NŠ Međimurje - Čakovec pobjednice u konkurenciji zajedno s ekipama u kojima su bili samo dječaci. 

Djevojčice su rođene 2006. i 2007. godine a natjecale su se s mlađim dječacima, 2008. godišta. Međutim, nisu se samo pokazale kao ravnopravne protinice već su i osvojile turnir u toj uzrasnoj kategoriji. Odigrale su tri utakmice i ubilježile dvije pobjede i jedan remi, što je bilo dovoljno za prvo mjesto. Pobijedile su NŠ Sveti Đurđ rezultatom 5:1, ekipu ludbreške Podravine s 5:0 dok su s varaždinskim Fotex Junajtedom odigrale nerijeđeno 4:4. Za one koji prate ženski nogomet to i nije bilo veliko iznenađenje jer su mlade Međimurke nedavno osvojile i naslov najboljih u svojoj konkurenciji, na Sportskim igrama mladih. Žensku ekipe NŠ Međimurje - Čakovec trenira Gordan Golik, a ovo su njihova imena, koja ćete možda uskoro čitati u "velikim" sportskim medijima: Lea Bartolić, Anja Horvat, Nicole Murk, Stela Zorković, Zorković Lana, Kaja Županić, Dora Kuzmić, Dvina Horvat, Ema Čurin, Tara Tkalčec i Anja Galina.

A, organizator turnira ŠNK Radnički dobio je brojne čestitke za organizaciji turnira.

Komentari