nadjelja, 4. kolovoza

Dođite na 14. Memorijalni malonogometni turnir "Anđelko Herjavec"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 10.07.2019. 15:13

Zadnja izmjena: 10.07.2019. 15:21

Na igralištu Školske sportske dvorane u varaždinskom Graberju, u nešto kasnijem terminu nego što je to bilo lani, u nedjelju 4. kolovoza održat će se 14. Memorijalni malonogmetni turnir "Anđelko Herjavec".

Turnir organizira nogometni klub „Varteks“ uz podršku Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, a danas su ga najavili Denis Mladenović, stručni suradnik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, te Bojan Fošnar i Rikardo Kahlina, članovi Izvršnog odbora NK Varteks.

- Turnir je prošle godine prošao odlično te se radujemo i ovogodišnjoj suradnji s Nogometnim klubom Varteks – rekao je Mladenović, dok je Fošnar naglasio kako se i ove godine očekuje dobar odaziv ekipa.

- Prvih osam, devet godina turnir se igrao na rukometnom terenu Varteksa i bio je uvod u sezonu Prve lige. Žao mi je što se od 2012. godine turnir više tamo ne igra. Prošle smo se godine vratili u grad i ovo je, zapravo, jedina lokacija u gradu gdje se može igrati. Uz Udrugu navijača White Stones, prošle nam se godine pridružila i Zajednica sportskih udruga i suradnja se pokazala jako dobrom – dodao je Kahlina.

Turnir je lani okupio 16 ekipa, sličan odaziv očekuje se i ove godine, a igrat će se u klasičnoj formaciji 5 plus 1 s futsal loptom. U slučaju lošeg vremena, utakmice će se igrati u dvorani Graberje.

Komentari