studentski zbor foi-a i savjet mladih

Do stipendije Varaždinske županije od prve godine studija, a prednost ako volontirate?

Objavljeno: 15.07.2018. 12:00

Zadnja izmjena: 15.07.2018. 12:07

Predstavnici Savjeta mladih Varaždinske županije održali su inicijalni sastanak s predstavnicima Studentskog zbora Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu.

Studentski zbor FOI-a prihvatio je pritom prijedlog Savjeta mladih prema kojemu pravo na sudjelovanje u natječaju za dodjelu stipendija imaju redoviti studenti sveučilišnih preddiplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih studija te stručnih studija od prve godine nadalje.

„Tim će prijedlogom Savjet mladih Varaždinske županije pokušati ispraviti nepravdu zbog koje se studenti prve godine studija do sada nisu mogli prijaviti na natječaj za dodjelu akademskih stipendija Varaždinske županije. Također, studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike prihvatio je prijedlog Savjeta mladih Varaždinske županije da se elementima prema kojima se utvrđuje mjesto na listi reda prvenstva kandidata pridodaju volonterski sati“, poručuju iz Savjeta mladih Varaždinske županije koji je, po prihvaćanju programa rada od Skupštine, započeo sa svojim aktivnostima.

Komentari