Dočeci diljem lijepe naše Varaždinske županije, a i šire

Objavljeno: 30.12.2010. 18:30

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: evz

Varaždin

Grad Varaždin i ove je godine pripremio doček na glavnom varaždinskom trgu, popularnom Korzu.

Tamo će po već isprobanom receptu građane od 22 sata zabavljati "domaće snage". Ove godine će to biti grupa "Odeon".

Željko Perković iz grupe "Odeon" rekao je kako su za Varaždince u "najluđoj noći" pripremili bogati repertoar stranih i domaćih hitova koji bi trebali zadovoljiti glazbene ukuse Varaždinaca svih uzrasta.

Prisutni će se moći ugrijati čajem i kuhanim vinom koje će u dovoljnim količinama osigurati Grad.

Novi Marof

Turistička zajednica Grada Novog Marofa i Udruga Mladi za Marof kao organizatori te Grad Novi Marof kao pokrovitelj pozivaju vas na doček Nove godine na novomarofskom Trgu hrvatske državnosti.

Glazbeni sastav "Hollywood" svojom će svirkom zagrijavati atmosferu čemu će svakako doprinijeti i besplatno kuhano vino, čaj i klipići, a pripremljena je i dodatna ponuda jela i pića.

Posjetitelje očekuje i velika novogodišnja tombola koju će potpomognuti brojni novomarofski obrtnici i tvrtke. Kao glavna nagrada očekuje Vas putovanje za dvoje, koje su osigurali članovi udruge Mladi za Marof.

Službeni početak Nove 2011. bit će obilježen otvaranjem pjenušca koji će se besplatno dijeliti svim posjetiteljima.

Lepoglava

Organizatori vas zovu da dočekate baš u Lepoglevi, jer kako najavljuju, lepoglavskom parku kod Doma kulture vas očekuje obilje ića i pića uz odličnu glazbu i veliki vatromet!

Sam program dočeka Nove godine započeti će oko 22 sata na Silvestrovo uz glazbeni sasatav "Hot stuff". U ponoć će okupljenima čestitke uputiti predstavnici Grada, a osigurana je i neizostavna topla poslastica - kuhano vino. Staru ćemo godinu ispratiti, a Novu dočekati vatrometom.

Ivanec

Grad Ivanec će i ove godine, za svoje građane željne dobre zabave, organizirati doček Nove godine na središnjem ivanečkom trgu, popularnoj Špici.

Sam program dočeka, započet će na Silvestrovo nešto poslije 22 sata. U glazbenom dijelu, kao i prošle godine nastupat će domaće snage, sastav "Faringaši". U ponoć će okupljenima čestitke uputiti predstavnici Grada Ivanca, a osigurana je i skromna konzumacija, čaj i kuhano vino. U Novu će godinu, Ivančani ući i uz vatromet.

Ludbreg

Ludbrežani će Novu godinu, u organizaciji Turističke zajednice Grada Ludbrega i Udruge "Črni Maček", dočekati na Trgu Svetog Trojstva.

Program počinje u 22 sata, a nazočne će zabavljati Trio 100 posto. Organizatori su za posjetitelje osigurali besplatno kuhano vino i čaj, a točno u ponoć počastit će ih i sa šampanjcem.

Posjetitelji će sudjelovati i u tomboli, a glavna nagrada je 2011 kuna.

Čakovec

Na Trgu Republike u Čakovcu povodom dočeka održat će se koncert grupe Flash, a u pauzama nastupa posjetitelje će ispod šatora zabavljati duo band. Kao i prijašnjih godina pa tako i ove posjetitelji će moći uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi ispod šatora, pa će se tako moći ugrijati kuhanim vinom, čajem i drugim napitcima i pićima te ponudom jela. Program će trajati od 20:00 do 5:00 sati, a u Novu godinu uplesat ćemo uz valcer, novogodišnju čestitku gradonačelnika Šalamona te ipak nezaobilazan vatromet.





Komentari