''Pa kak već?!''

Dođite na cjelovečernji koncert Centra tradicijske kulture Varaždin u HNK u Varaždinu

Objavljeno: 05.12.2022. 19:08

Zadnja izmjena: 05.12.2022. 19:08

''Pa kak već?!'' naziv je svečanog cjelovečernjeg konceta Centra tradicijske kulture Varaždin, a koji obilježava 30 godina rada umjetničkog voditelja folklornog ansambla – Krešimira Plantaka Večerina.

Krešimir Plantak Večerin, rođen je 1976. godine u Varaždinu. Po profesiji je magistar ranog i predškolskog odgoja. U amaterskom životu grada Varaždina počinje participirati kao dijete davne 1987. godine, kao član radničkog kulturno umjetničkog društa „Vilko Jurec“, kasnije KUD-a „Varteks“ Varaždin, te nakon toga Centra tradicijske kulture Varaždin, gdje djeluje kao umjetnički voditelj još od 1992. godine.

Kao krunu svoj tridesetogodišnjeg umjetničkog rada na koncertu ''Pa kak već?!'' predstavit će nam nešto drugačiji oblik cjelovečernjeg koncerta od onog na koji smo navikli! Tako će se na repertoaru koji će izvesti nekoliko sekcija Centra tradicijske kulture Varaždin pronaći točke koje će uprizoriti plesove i pjesme iz gotovo svih krajeva Hrvatske, a kako će to postati drugačije od uobičajenog – pogledajte iz prve ruke.

Koncert će se održati u petak 16.12.2022. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu s početkom u 19:30 sati. Svoju ulaznicu možete nabaviti na blagajni HNK u Varaždinu svakim radnim danom od 10-12 h ili od 18-19:30 h po cijeni od 60 kuna. Pripremu i realizaciju koncerta financijski je omogućio Grad Varaždin, PZC Varaždin d.d. te Gradska tržnica Varaždin.

Komentari