vrijedna donatorska akcija...

Dođite danas u atrij Županijske palače, probajte bakalar i pomozite Zakladi Vita

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 29.03.2018. 15:12

Zadnja izmjena: 30.03.2018. 07:49

U atriju Županijske palače na Franjevačkom trgu u Varaždinu će danas u 10.30 sati početi donatorska akcija, događanje na kojem će građani moći uživati u tradicionalnom i prigodnom bakalaru s krumpirom.  

Pozivamo građane i medije da se odazovu, probaju odličan bakalar kojeg će pripremiti vrijedni kuhari Hotela Minerva, te svojim doprinosom pomognu Zakladi Vita. Donatorsku akciju organizira Zaklada Vita, čiji osnivač je Varaždinska županija, a koja osigurava pomoć roditeljima djece oboljele od malignih i drugih teških bolesti.

Upraviteljica Zaklade Natalija Martinčević, najavljuje još jednu kulinarsku donatorsku akciju, a kako nam dolazi sve ljepše vrijeme, akcija i aktivnosti u Viti neće nedostajati.  

- Nakon uspješne akcije u studenom i odlične sarme koja je planula u nepunih sat vremena, ovaj puta odlučili smo pripremiti čak 700 porcija bakalara s krumpirom. Zahvaljujem gđi Ljerki Šebečić iz Minerve na velikom poslu kojeg će obaviti u pripremi i kuhanju i gđi Mariji Cafuk koja je donirala krumpir. Pozivam sve građane da nam se pridruže u Atriju Županijske palače na donatorskom bakalaru u petak, 30. ožujka s početkom u 10.30. sati – rekla je Martinčević.

 

Komentari