Dodjelom priznanja obilježena 20. godišnjica ZTK Grada Varaždina i Varaždinske županije

Objavljeno: 21.12.2015. 08:58

Zadnja izmjena: 22.02.2016. 14:56

Foto: Foto klub Sloboda

Na prigodnoj svečanosti uz dodjelu priznanja obilježeno je dvadeset godina djelovanja Zajednice tehničke kulture Grada Varaždina i ZTK Varaždinske županije u samostalnoj Republici Hrvatskoj...

Uz zastupnike obiju zajednica svečanosti su nazočili i dobitnici priznanja, njih tridesetak, za njihov doprinos razvoju tehničke kulture na području Varaždinske županije i Grada Varaždina.

Uvodno je o uspjesima proteklih dvadeset godina govorio Josip Levatić predsjednik Zajednice tehničke kulture Varaždinske županije koji je ujedno s predsjednikom Zajednice tehničke kulture Grada Varaždina Stjepanom Androlićem uručio priznanja.
Prisutne je u ime Grada Varaždina pozdravila Draženka Dević, a u ime Hrvatske zajednice tehničke kulture Željko Medved. Na dobivenim priznanjima zahvalio se Krešimir Miolčić.

U velikoj dvorani, prigodnim plakatima predstavljene su sve udruge i klubovi, a među nagrađenima s priznanjima bili su članovi RU “Sloga“ Varaždin, Miljenko Sraga, Valent Zorko i Branko Mihalić. Nagrada je uručena i Dragutinu Ristiću dugogodišnjem članu Foto kluba Sloboda, te posmrtno preminulom članu ove udruge Ivanu Vrbaniću...

Nakon svečanog dijela Skupštine, pripremljen je i prigodan domjenak.

Komentari