NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Domagoj Drožđek najavljuje susret u Koprivnici: "Moramo dati sve od sebe da bi pobijedili!"

Objavljeno: 28.02.2020. 09:46

Zadnja izmjena: 28.02.2020. 10:32

Uoči prvog susreta 24. kola Hrvatski telekom Prve lige  i gostovanja Varaždina u Koprvnici kod Slaven Belupa, oglasio se i Domagoj Drožđek, koji bi trebao zaigrati od prve minute. 

Domagoj Drožđek, veliko je pojačanje varaždinskoj ekipi i njegov doprinos mogao bi biti presudan u večerašnjem susretu.

- Iz dana u dan smo sve bolji, sada već bolje izgledamo, tvrdi Domagoj Drožđek. - Drugo poluvrijeme protiv Lokomotive bili smo dobri. Trudimo se da iz treninga u trening da budemo sve bolji. Za nas je plus što Krtstanović ne igra. Igrao sam s njim u Lokomotivi i mislim sve najbolje o njemu. Slaven Belupo je neugodna ekipa i njihova je prednost što su u sredini tablice, zato mi morao dati sve od sebe da bi pobijedili večeras, najavio je Drožđek susret u Koprivnici, koji počinje u 17,00 sati.

Trener Varaždinaca, Samir Toplak za večerašnji susret ima u užem kadru 15 igrača, a Đurasek i Drožđek trebali bi biti u početnoj postavi, kao i Teklić, što garantira dobar napadački nogomet.

- Slaven Belupo ima potivian niz i zato su pozitivno bahati, tvrdi Samir Toplak. - Imaju i  pravo na to, pojačali su se, tu je novi trener i dobre pripreme su odradili. Imaju dovoljno optimizma. Ali, mi mislimo da se može igrati u Koprivnici. Nema straha ni od atmosfere, ni od ničega. samo svoje greške moramo smanjiti na najmanju moguću mjeru. U prošloj utakmici smo golove primili zbog "dječje bolesti", imai su oni dvije puno bolje šanse. Sada smo se dorbo spremili, na onaj način na koji mislimo da možemo parirati i nametnuti se Slavenu, zaključio je Toplak.

Ne možemo ostati u alibi igri

Varaždinski strateg smatra da će se glavna nogometna bitka vodit na sredini terena i ako izgube dvoboj u sredini onda smatra da nemaju nikakve šanse za pobjedu. - Prema naprijed imamo veliku kvalitetu i to ćemo danas pokazati, najavljuje Toplak. 

- Prema naprijed imamo igrače koji mogu dobiti duel jedan na jedan. Ne možemo ostati u ligi s alibi igrom "ajmo primiti što manje a naprijede što bude". To bi sada mogao Slaven Belupo jer je u sredini tablice,mi smo na dnu mi moramo povezati dvije pobjede, to bi onda bilo 90% odrađenog posla ali i da imamo dve, tri bez poraza i jedna pobjeda to bi bilo sjajno, kaže Toplak uoči susreta u Koprvinici. 

Komentari