NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Domagoj Drožđek, povratnik u redove Varaždina pun je optimizma uoči susreta s Hajdukom

Objavljeno: 01.02.2020. 11:43

Zadnja izmjena: 01.02.2020. 11:43

Sutrašnji susret Varaždina i Hajduka, u sklopu 20. kola Hrvatski telekom Prve lige najavio je i povratnik u redove varaždinaca Domagoj Drožđek.

Prije sezone i pol Drožđek je prešao iz drugoligaša Varaždina u Lokomotivu. Tamo je stigao kao ponajbolji igrač Druge lige s 20 postignutih golova u 30 susreta. S tim prvoligaškim iskustvom trenutno je odlično pojačanje Varaždina, koji se za sada bori za ostanak u društvu najboljih. Na posudbu u Varaždin je stigao početkom priprema i upoznat je s kompletnom situacijom u momčadi.

"Ciljevi će postati viši"

- Godinu i pol uspješno igram Prvu ligu s Lokomotivom, a sada se nadam da ću s Varaždinom zajedničkim snagama ostvariti željeni cilj - ostanak u HT Prvoj ligi, rekao je Drožđek. - Nadam se da će, nakon nekoliko kola i nekoliko dobrih utakmica, naš cilji biti još i viši. Vidjet ćemo nakon nekoliko prvih utakmica za što smo sve spremni. Prvenstvo i pripremne utakmice su jako raziličiti ali s obzirom da je bilo golova optimist sam.Treba biti optimističan, nogomet se igra na pobjedu. Sve će se vidjeti već prvu utakmicu, mi idemo po bodove pa što bude, najavio je tako sutrašnju utakmicu "ubojito" lijevo krilo Varaždina, Domagoj Drožđek..

 

 

 

Komentari