POČETAK ŠKOLSKE GODINE

Donacija jednoslojnih maskica za učenike i učitelje s ludbreškog područja

Objavljeno: 06.09.2020. 18:59

Zadnja izmjena: 06.09.2020. 19:06

Pred nama je početak školske godine koji je i ove godine veliki izazov za učenike ali i za nastavnike, učitelje te sve zaposlenike osnovnih i srednjih škola diljem Republike Hrvatske.

Varaždinska županija osigurala je potreban broj maska za sve učenike i zaposlenike osnovnih i srednjih škola čiji je osnivač, a u tom projektu zahvaljuju se i tvrtki Elmag d.o.o. iz Ludbrega koja je dodatno donirala 2.200 jednoslojnih maski za škole na području Ludbreškog područja.

Maskice su tako donirane OŠ Ludbreg, OŠ Martijanec, OŠ Sveti Đurđ, OŠ Veliki Bukovec i SŠ Ludbreg. Donaciju je uručio prokurist tvrtke Elmag d.o.o. Krešimir Horvat koji je ujedno i vijećnik Županijske skupštine Varaždinske županije iz Reformista.

- U ovim zahtjevnim vremenima koja su iza nas ali i pred nama, želja nam je da pomognemo učenicima i nastavnicima Ludbreškog kraja da što lakše prebrode ovu situaciju. Svim učenicima, učiteljima, nastavnicima i svim zaposlenima u školskom sustavu želimo puno uspjeha u nadolazećoj školskoj godini, rekao je županijski vijećnik i prokurist tvrtke Elmag d.o.o. Krešimir Horvat. 

Komentari