provjerite

Donosimo program povodom proslave dana Općine Donja Voća

Objavljeno: 05.11.2022. 09:41

Zadnja izmjena: 05.11.2022. 09:45

Pred nama su Dani Općine Donja Voća, a ove godine ih obilježavamo već od subote, 05.11. 2022. svetom misom povodom dana Sv. Huberta u organizaciji LD „Trčka“.

Zatim slijedi program koji su pripremili članovi DVD-a Donja Voća povodom dana otvorenih vrata i pokazne vježbe. U petak, 11.11.2022. obilježava se blagdan Sv. Martina biskupa i svečana sjednica je u 18 sati u prostorijama DVD-a Donja Voća. Program se nastavlja u šatoru kod igrališta NK „Vindija“, gdje će se u organizaciji KUD-a Voća održati glumačka večer „Predstave za veselje“, a zatim će nastupiti Ivica Pepelko i Prvi srakarski tamburaši.

Subota započinje sportski, očekuje nas 1. špilja Vindija trail utrka, u organizaciji AK Varaždin, a svakako povedite djecu, jer ih kasnije očekuje zip line i olimpijada starih sportova, a zabave i smijeha neće nedostajati na predstavi za djecu „Šašava avantura.Ljubitelji folklora moći će uživati uz svečani mimohod i smotru folklora, a kakvo bi to bilo obilježavanje Martinja, a da zaboravimo na ceremoniju krštenja mošta, koja će uslijediti nakon nastupa KUD-ova. Večer zatvara nastup Aktiv-banda, a nedjelja je predviđena za martinjsko izdanje slikarske kolonije i predstavljanje voćanskih udruga. Ulaz na sva događanja je besplatan.

 

Komentari