ludbreg postaje središte sporta

Dosta je zimskog sna! Razbudi se na Welcome Spring sportskom festivalu u Ludbregu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 05.02.2021. 13:51

Zadnja izmjena: 05.02.2021. 13:52

Ludbreg će u ožujku postati i središte sporta, rekreacije i aktivnog života zahvaljujući novom i zanimljivom festivalu nazvanom „Welcome Spring“ osmišljenom kao dio razvoja Ludbrega u outdoor izletničku destinaciju.

  • Legendarna Crazy Hill Trail utrka, sada je to i službeno, trčat će se na tri staze: zelenoj (10 km), plavoj (16 km) i crvenoj (34 km), kako bi svoje mjesto u njoj mogli pronaći trkači svih profila. Novost je i to što su STARTNINE u prodaji. Za više informacija i prijavu skoknite na PRIJAVE.
  • Watermark kayak utrka vratit će veslanje na rijeku Bednju i to u obliku Otvorenog prvenstva grada Ludbrega u spustu kajakom. Utrka će se veslati u samom zelenom središtu Ludbrega, na Otoku Mladosti, a staza za veslanje bit će duga 300 m. Startnine su dostupne putem sustava Entrio.
  • Sudionike već tradicionalne cestovne trkačke utrke „Centrum Mundi“, povodom dana grada, Ludbreg časti startninama, a link za prijavu će uskoro biti aktivan. Ono što je trkačima VAŽNO znati je da se 10 kilometarska utrka službeno boduje za Kup Sjeverozapadne Hrvatske. Uz natjecateljsku utrku bit će organizirana i 2,5 km dugačka utrka za građane.
  • Startnine za predivnu, zahtjevnu i uzbudljivu rutu Gravel utrke oko Kalnika su u prodaji u sustavu Entrio. Kako bi znali što vas čeka i na koji se način za utrku najbolje pripremiti dostupnim smo učinili njezin gpx trag sa svim zanimljivim podacima.

Uz utrke i natjecanja, pripremamo i brojne dodatne sadržaje. Sve informacije i novosti o Welcome Spring festivalu u Ludbregu, pratite na njegovom službenom eventu. 

Komentari