posjet županijskoj palači

Dožupan Paljak ugostio sudionike Erasmus projekta u kojem je i Elektrostrojarska škola

Objavljeno: 06.11.2019. 12:28

Zadnja izmjena: 06.11.2019. 13:05

Županijsku palaču posjetili su sudionici projekta KA2 – IAG4VET-“Razvijanje učinkovitih IAG alata za zadržavanje učenika u strukovnom obrazovanju i postizanje uspjeha”, u kojem sudjeluje i Elektrostrojarska škola.

Projek je vrijedna 147 tisuća eura a ključna aktivnost i glavni cilj projekta je suradnja na inovacijama i razmjeni dobrih praksi, akumulacija najboljih praksi iz zemalja partnera kako bi se razvile metode i alati za informiranje, savjetovanje i vođenje u svrhu poboljšanja učinkovitosti privlačenja, primanja i zadržavanja učenika u strukovnim školama. Projekt inače traje od rujna 2018. do travnja 2020. godine.

Zaželjevši srdačnu dobrodošlicu sudionicima projekta, zamjenik župana Tomislav Paljak istaknuo je kako se Županija ponosi Elektrostrojarskom školom. - U školi rade vrhunski profesori, škola je izuzetno dobro opremljena, a sami učenici postižu odlične rezultate. Stoga nam je drago da i našim dragim gostima  možemo prezentirati rezultate koje postižemo, ali koristimo priliku da ih upoznamo i s bogatom poviješću same Županije – rekao je zamjenik župana Paljak.

Prijemu su nazočili i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr.sc. Miroslav Huđek te ravnatelj Elektrostrojarske škole Igor kos.

Komentari