bernarda cecelja poduzetnica 2020.

Dragica Ratković investitorici u Varaždinske Toplice čestitala na osvojenom priznanju

Objavljeno: 09.03.2020. 16:35

Zadnja izmjena: 09.03.2020. 16:36

Na Kongresu poduzetnica Hrvatske i regije, održanome na Međunarodni dan žena, najpoduzetnicom 2020. godine proglašena je Bernarda Cecelja iz Varaždinskih Toplica, vlasnica i direktorica tvornice Bernarda d.o.o. za proizvodnju madraca, kreveta i opreme za spavanje koja zapošljava više od 250 zaposlenika.

Na toj nagradi, kao priznanju dugogodišnjeg rada i truda najuspješnijoj poduzetnici, čestitala je sugrađanka, gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković: "Biti proglašena najuspješnijom poduzetnicom godine velika je stvar, no nije iznenađenje što je ta titula pripala upravo gospođi Bernardi Cecelji. Svi smo mi svjedoci izuzetnog truda i energije koju gospođa Bernarda ulaže u svaki segment svojeg rada", rekla je gradonačelnica Ratković, dodavši kako iznimno cijeni i ulaganja u Varaždinskim Toplicama jer će svi projekti gospođe Cecelje doprinijeti poboljšanju turističke ponude u Gradu.

Hotel 'Bernarda' uskoro

Cecelja je istaknula kako se dobivanjem koncesije za termalnu vodu krenulo u projekt izgradnje hotela Bernarda: "Hotel će imati četiri zvjezdice, uskoro će primati i prve goste, a cijeli koncept ove kontinentalno-turističke priče ide uz jednu lijepu ovdašnju domaću priču – kroz restorane, domaće proizvode, ekološku gastro ponudu, wellness sadržaje. Budući da jako pazimo da sve bude prirodno u budućem hotelu Bernarda, a posebice na hranu bez kemijskih tretiranja koja se poslužuje u našim restoranima, mislim da imamo odličan zdravstveno turistički projekt s kojim uskoro izlazimo na tržište – naglasila je najuspješnija poduzetnica 2020. godine Bernarda Cecelja.

Komentari