Dragovoljac zaboravljen, "šnajderi" idu po pobjedu

Objavljeno: 10.03.2011. 15:27

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

"Šnajderi"nakon nesretnog i nespretnog poraza od Hrvatskog Dragovoljca u prošlom kolu putuju na još jedno gostovanje. U Karlovcu ih očekuje ekipa koja je ova tjedan doživjela razne turbulencije, no trener Toplak ističe da to uopće ne mora biti od pomoći "šnajderima" da se vrate na pobjedničke staze.

Trener "šnajdera" Samir Toplak ističe da poraz od fenjeraša Hrvatskog Dragovoljca u prošlom kolu nije previše utjecao na samopouzdanje njegove ekipe i da očekuje da će se u Karlovcu njegovi puleni vratiti na pobjedničke staze.

Protiv Dragovoljca nam se dogodila ona jedna utakmica, koja se jednom u sezoni događa svim ekipama, kad vam jednostavno ništa ne polazi od ruke. I protiv Dragovoljca smo imali igru, samo smo puno previše griješili i to nas je koštalo poraza. U Karlovcu, ako nastavimo igrati kao do sada i greške smanjimo na najmanji mogući broj, možemo očekivati dobar rezultat – ističe Toplak.

Karlovac je ovaj tjedan bio glavna domaća nogometna tema svim medija u Hrvatskoj. Početkom tjedna trener Igor Pamić je suspendiran zbog vožnje u alkoholiziranom stanju što je uzrokovalo buru u karlovačkom klubu. Igrači i navijači stali su uz Pamića, a s druge strane nišana bila je uprava kluba. Spominjao se čak i štrajk igrača i bojkot navijača. No, sve je to danas navodno riješeno i Pamić će voditi karlovčane i protiv "šnajdera".

Trener Toplak pak ističe da se ne obazire baš previše na događaje u Karlovcu i da priprema ekipu kao da se tamo ništa ne događa.

Karlovčanima sve ovo što se događa može i koristiti. Pamić i njegovi igrači sigurno će biti motivirani i željni pobjede. Nesmijemo se opustiti jer Karlovac je dobra ekipa – ističe Toplak.

Za Karlovac sprema i nekoliko posebnih taktičkih zamisli. U odnosu na ekipu koja je istračala na utakmicu s Hrvatskim Dragovoljcem trebalo bi biti nekih izmjena no Toplak ne želi ništa definitivno reći.Komentari