KOŠARKAŠKI KLUB VINDIJA

Dražen Cesar, trener KK Vindija: "U nastavku prvenstva idemo po pet pobjeda!"

Objavljeno: 04.01.2019. 15:05

Zadnja izmjena: 04.01.2019. 15:11

Nakon završetka prvog djela košarkaške sezone u 2. Muškoj ligi, krajem prosinca u KK Vindija su nakon kraćeg odmora krenuli s pripremama.

Prvi dio sezone završili su sa samo dvije pobjede kao i Bjelovar i Radnik, koji im je prvi suparnik u drugom djelu prvenstva. S pripremama su zato krenuli rano, a ostale razloge i ciljeve objasnio je trener KK Vidija Dražen Cesar.
- Želimo se što bolje pripremito i iskoristiti studente dok su u Varaždinu, jer dovoljan fond igrača nosi i kvalitetan trening. Zatim, da imamo više treninga od ostalih ekipa te da popravimo dojam iz prvog djela. Na krilima zadnje pobjede, uz dobru igru koju smo prikazali, tu je i odlična atmosfera koju cemo iskoristiti za dobre pripreme. U drugom djelu imamo pet domaćih utakmica  i to Radnik, Bjelovar, Medimuje, Koprivnica i Labrada te četiri gostovanja. Želja mi je da ostvarimo pet pobjeda i završimo u sredini prvesntvene ljestvice. Nakon prvog djela i jedne očekivane i jedne iznenađujuće pobjede, vrlo ambiciozno je tražiti sad pet pobjeda, ali argumenti na kojima gradim optimizam  su prije svega moji igrači, vjera u moje igrače, dobra atmosfera i sve bolja uigranost. To su moje ambicije, a da li ćemo ih ostvarit ne ovisi naravno samo o nama, mada po mom mišljenju velika većina ovisi o nama, dodao je Cesar.

2. ML nastvalja se krajem siječnja a 26. siječnja Vinidja igra protiv Radnika u Varaždinu.

Komentari