NOGOMETNI KLUB PODRAVINA

FOTO Dražen Crnković novi predsjednik NK Podravina: "Vratiti klub na stare staze slave!"

Objavljeno: 18.10.2020. 12:36

Zadnja izmjena: 18.10.2020. 12:47

Foto: Dino Možek

U Ludbregi je održana redovna izborna Skupština NK Podravina, na kojoj se biralo novo vodstvo kluba.

Za novog predsjednika je izabran Dražen Crnković, a sve odluke donešenu su jednoglasno. Na Skupštini su prisustvovali i predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić i glavni tajnik Ivan Novak. Oni su na poklon donijeli komplet dresova za mlađe uzrasne kategorije i pet lopti. Predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić zahvalio se dosadašnjem vodstvu i čestitao novom na izboru.

- ŽNS Varaždin i HNS-a NK Podravina, u vidu dodjele turnira i rješavanju sportske infrastrukture, stoje na raspolaganju. Nadamo se nastavaku odlične suradnje, koja će biti i još bolja, dodao je Horvatić.

Novoizabrani predsjednik Dražen Crnković predstavio je svoj plan rada i ciljeve u razvoju kluba i nogometa na ludbreškom području.

- Htio bi da Podravina bude centar nogometnog zbivanja u ovoj regiji. Želim da kroz Školu nogometa naši klinci stasaju i da kasnije budu kadar za seniorsku ekipu. Prva ekipa treba biti stabilni trećeligaš, i da se isplati doći na stadion vidjeti nogometne majstorije. Vratiti klub prema staroj slavi, kakvu je imao još prije nekoliko godina, dok je jedna Rijeka strepila pred nama u uzvratnoj utakmici Kupa. Moramo unaprijedili suradnju s NK Varaždin, a ŽNS Varaždin nam je velika potpora. Bez njihove suradnje mi danas ne bi bili klub kakvi jesmo, zaključio je Crnković.

Novi predsjednik NK Podravina je Dražen Crnković, a dopredsjednici su Franjo Beser i Ervin Horvat. Puno uspjeha u daljenjm radu u klubu poželio im je i gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić.

Komentari