Krojači nesretno bez polufinala u Hamburgu

Objavljeno: 30.12.2010. 19:41

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: -

Velika nesreća za nogometaše Varaždina na međunarodnom malonogometnom turniru Schweinske Cup u Hamburgu. Iako su danas u zadnjoj utakmici po skupinama sa 3:1 pobijedili danski Lyngby i na taj način osigurali 6 od 9 mogućih bodova u razigravanju po skupinama, nisu se plasirali u polufinale.

Nakon što su odigrane sve utakmice u Grupi A čak tri momčadi, Varaždin, Olimpik iz Sarajeva i Lyngby iz Kopenhagena imali su po 6 bodova. O prolasku dalje odlučivala je tako gol razlika i krojači su za samo jedan gol ispali iz polufinala

Taj jedan gol koji ih je koštao polufinala zabili su igrači Olimpika iz Sarajeva u doslovce zadnjoj sekundi utakmice protiv Eintrachta iz Norderstedta!

Utakmice Schweinske Cupa igrale su se u Alsterdorfer sportskoj dvorani u Hamburgu koja može primiti oko 4 tisuće gledatelja, a nastupalo je osam momčadi. Osim Varaždinaca, tu su bile dvije njemačke momčadi koje su se plasirale kroz satelitski turnir te momčadi bundesligaša St. Paulija, danskih prvoligaša Lyngbya i Brondbya iz Kopenhagena, češkog prvoligaša iz Hradec Kralove te momčad Olimpika iz Sarajeva.

Polufinala i finale su na rasporedu večeras, a rasplet turnira doznajte sutra ujutro na portalu arhiva.evarazdin.hr!

Komentari