pomoć u kući

Foto - Crveni križ u Lepoglavi uručio peći na drva starijim osobama

Objavljeno: 26.01.2024. 12:59

Zadnja izmjena: 26.01.2024. 12:59

Foto: Grad Lepoglava

U sklopu Programa 'Za dostojanstven život', Društvo Crvenog križa Varaždinske županije uručilo je dvije peći na drva korisnicima Programa Pomoć u kući starijim osobama na području Grada Lepoglave.

Sredstva za nabavu peći u većinskom je iznosu osigurao Hrvatski Crveni križ, a razliku je financiralo Društvo Crvenog križa Varaždinske županije. Hrvatski Crveni križ potrebna je sredstva prikupio iz donacija. Dodijeli peći prisustvovali su djelatnice Društva Crvenog križa, njegovateljica Aleksandra Štefanek i voditeljica Programa Slađana Cestar.

- Nadamo se da će biti još ovako vrijednih donacija kako bismo pomogli onima kojima je to najpotrebnije - poručili su iz Društva Crvenog križa Varaždinske županije koje u suradnji i uz financijsku potporu Grada Lepoglave provodi program 'Pomoć u kući starijim osobama području Grada Lepoglave'.

Riječ je o programu koji Grad Lepoglava, u suradnji s Društvom Crvenog križa Varaždinske županije, provodi niz godina pružajući osobama starije životne dobi u potrebi kontinuiranu pomoć u njihovom vlastitom domu.

Komentari