Novi program rada

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec održalo redovnu izvještajnu Skupštinu

Objavljeno: 15.02.2016. 16:02

Zadnja izmjena: 16.02.2016. 17:14

Foto: DŠR Salinovec

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec u subotu je održalo redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine Društva  u prostorijama stare škole u Salinovcu.

Sjednicu je otvorio tajnik Društva Stjepan Četrtek, pozdravio je sve prisutne, te je predložio radno predsjedništvo u sastavu: Stjepan Hudoletnjak predsjednik radnog predsjedništva, Kruno Poje i Brankica Hudoletnjak članovi radnog predsjedništva. Nakon što su izabrana radna tijela skupštine, izvješće o radu za 2015. godinu podnio je predsjednik Društva Stjepan Hudoletnjak, dok je o financijskom poslovanju za 2014. godinu izvješće podnijela blagajnica Društva Brankica Hudoletnjak, izvješće Nadzornog odbora podnio je član Nadzornog odbora Kruno Poje. Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena.

Nakon toga razmotren je i usvojen program rada i financijski plan za 2015. godinu, a usvojile su se i promjene u Statutu Društva.

Zatim su imenovane osobe za zastupanje Društva a to su predsjednik Stjepan Hudoletnjak i potpredsjednik ( tajnik ) Stjepan Četrtek, nakon toga su članovi Skupštine razriješili dva člana Izvršnog odbora Gorana Hudoletnjaka i Daria Hudoletnjaka, te su izabrani novi članovi Kruno Lepoglavec i Josip Lukačić. Odlukom članova Skupštine promijenjen je i delegat Društva u Zajednici sportskih udruga grada Ivanca koju je do sada vršio Goran Hudoletnjak, koji se preselio sa obitelji u Austriju, a zamijeniti će ga Stjepan Četrtek tajnik društva.

Od gostiju članovima Skupštine su se obratili predsjednik Saveza športske rekreacije varaždinske županije Velimir Čić, predsjednik DŠR Lančić – Knapić Vinko Harjač te predsjednik DŠR Gornji Bogićevci Damir Kozman.                                                                                                                                              

Druženje se nastavilo do kasnih sati uz muzički sastav.

Komentari