KAJAK KANU KLUB VARTEKS

Dušan Brkušanin pobjednik u seniorskoj konkurenciji na 14. Varaždinskom kajak kanu maratonu u međunarodnoj konkurenciji

Objavljeno: 23.09.2018. 08:59

Zadnja izmjena: 23.09.2018. 09:01

Kajak kanu klub Varteks organizirao je 14. Varaždinski kajak kanu maraton na kojem su nastupile posade iz Hrvatske i Slovenije. Starije kategorije nastupile su  na stazi dužine 10 kilometara sa startom na starom koritu rijeke Drave kod mjesta Svibovec i ciljem kod kolnog mosta na rijeci Dravi kod Varaždina.

Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su u konkurenciji kajaka jednosjeda među juniorkama Klara Dvorski, u kajaku jednosjedu kod seniora Dušan Brkušanin, u turističkom kajaku Jurica Bengeri, u mješovitom kanu dvosjedu Katja i Roko Bengeri i u turističkom kanu dvosjedu Davorin Šestanj i Akeksandar Dostal.

Drugo mjesto osvojila je u kajaku jednosjedu među juniorkama Maja Štimac, u turističkom kanu dvosjedu u mješovitim parovima Katarina Novosel i Damian Kukec i u turističkom kanu dvosjedu Darko Tomašek i Igor Krajcar.

Treće mjesto osvojio je u kajaku jednosjedu kod juniora  Ivo Gabud, u turističkom kanu dvosjedu u mješovitim parovima Valentina i Mario Petrić i u turističkom kanu dvosjeduMiroslav Hutinski i Branko Milinković.

U konkurenciji kajaka kod juniora Antonio Juraga i Leon Petrić zauzeli su četvrto i peto mjesto, a veteran Michel Ivić u kajaku bio je šesti.

Kadeti na stazi 1,5 km

Kadeti su se natjecali na stazi dužine 1,5 kilometar sa startom na starom koritu rijeke Drave. Od Varaždinaca prva mjesta osvojili su u kajaku jednosjedu mlađi kadet Jan Petrić i kadet David Šestak. Drugo mjesto osvojio je u kategoriji kajak jednosjed kadeti početnici Luka Vrbanec i u kajaku jednosjedu mlađi kadeti Lovro Kukec. Kod kadeta u kajaku jednosjedu Alen Ozimec bio je četvrti.

Komentari