HRVAČKI KLUB LUDBREG

Dva zlata i jedna bronca za mlade natjecatelje Hrvačkog kluba Ludbreg

Objavljeno: 23.09.2019. 23:04

Zadnja izmjena: 23.09.2019. 23:06

Nakon prvenstva Hrvatske za uzrast kadeta i U23, koje je pred dva vikenda održano u Ludbregu, proteklog vikenda na zagrebačkoj Peščenici održano je PH za uzraste starijih djevojčica i dječaka te juniorki i juniora.

U ženskoj konkurenciji u kod starijih djevojčica, Sandra Besek s dvije pobjede i dva poraza osvojila je brončanu medalju. Kod juniorki dobili su u HK Ludbreg dvije prvakinje, Ivu Gerić do 62 kg i Martu Busija do 57 kg.

U muškoj konkurenciji imali su jednog predstavnika kod starijih dječaka, Florijana Varovića, koji je ispao u1/4 finalu u vrlo neizvjesnom meču, protiv predstavnika Vindije. U juniorskom uzrastu nastupili su Leo Petrić i Berislav Varović kojima su ovo bile prve borbe u ovom uzrastu pošto su ulazno godište. Najveća razlika u odnosu na kadetsko hrvanje je u trajanju rundi, kod kadeta runda traje 2 minute, dok je kod juniora to 3 minute. Berislav je na kraju zauzeo 5. mjesto, dok je Petrić dogurao do borbe za broncu, koju je nažalost tijesno izgubio tako da je na kraju plasiran na 4.mjesto. Ekipu je vodio Ignac Horvat.

Komentari