općina petrijanec

DVD Družbinec po četvrti put pobjednik Međuopćinskog vatrogasnog natjecanja

Objavljeno: 07.09.2022. 11:40

Zadnja izmjena: 07.09.2022. 11:40

Na igralištu NK Rudar 47 u Donjem Ladanju, u organizaciji Vatrogasne zajednice općine Maruševec, u nedjelju je održano osmo Međuopćinsko vatrogasno natjecanje VZO Cestica, VZO Petrijanec, VZO Vinica i VZO Maruševec.

Natjecanje je otvorio načelnik Općine Maruševec Mario Klapša uz prisustvo načelnika te predsjednika i zapovjednika vatrogasnih zajednica općina sudionika. Prvi su nastupili najmlađi i to petnaest ekipa djece te četiri ekipe mladeži, a nakon toga seniori raspoređeni u tri kategorije s ukupno dvadeset ekipa. U kategoriji muške djece od 6-12 godina DVD Nova Ves ukupno je osvojio osmo mjesto.

DVD Družbinec ukupni je pobjednik Međuopćinskog natjecanja i to četvrti put na posljednjih pet natjecanja. DVD Strmec Podravski osvojio je peto mjesto, DVD Petrijanec 1 šesto, DVD Nova Ves osmo, DVD Majerje deveto dok je mlada ekipa DVD Petrijanec 2 zauzela petnaesto mjesto, uz napomenu da im je ovo bilo prvo natjecanje. U bodovanju za Kup općine Petrijanec prvo mjesto pripalo je DVD-u Družbinec, drugo DVD-u Strmec Podravski a treće DVD-u Petrijanec.

- Čestitam ekipi DVD-a Družbinec na ponovno osvojenom prvom mjestu, a svim ekipama vatrogasne mladeži koje su sudjelovale na natjecanju čestitam na izuzetnom zalaganju i srčanosti koju su iskazali. Čestitam i svim vatrogascima koji su nastupili na Međuopćinskom natjecanju te došli u Donje Ladanje u nedjelju, kada mnogi odmaraju, te cijeli dan proveli tu natječući se. Vjerujem da iza vaše vatrogasne "službe" tj. načina života stoji puno odricanja i rada ali i ono što posebno veseli, stariji vatrogasci uvijek su spremni prenositi znanje na one najmlađe - rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

Komentari