izabrano novo rukovodstvo

DVD MARTIJANEC Na 121. sjednici društva za predsjednika je izabran Saša Lenček

Objavljeno: 23.01.2017. 16:21

Foto: DVD Martijanec

Dobrovoljno vatrogasno društvo Martijanec proteklog je vikenda održalo 121. izbornu - izvještajnu sjednicu Skupštine DVD Martijanec, na kojoj su prisustvovali članovi i članice društva, ali i njihovi gosti.

Uz vatrogasna društva, sjednici su nazočili čelnici Općine Martijanec kao i dužnosnici Vatrogasne zajednice Varaždinske županije te Vatrogasne zajednice Općine Martijanec i predstavnici raznih udruga s kojima vatrogasci ostvaruju uspješnu suradnju.

Na sjednici su podnijeta izvješća o radu za 2016. godinu, donijet je i prijedlog izmjena i dopuna plana rada i financijskog plana za 2017. godinu te su podijeljena priznanja zaslužnim članovima, a u redove Dobrovoljnog vatrogasnog društva Martijanec su primljeni i novi članovi.

Birano je novo rukovodstvo u mandatnom razdoblju od 2017 do 2021. godine, te je pored novog Upravnog odbora, Nadzornog odbora, Zapovjedništva i delgata u VZO, osoba za zastupanje društva za Predsjednika po četvrti put izabran Saša Lenček, dok je za zamjenika predsjednika izabran Drago Jagušić, za zapovjednika Zvonimir Somogji, a tajnika društva, Nikola Hrkač.

Komentari