109.po redu

DVD Petrijanec u subotu održao redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.02.2020. 13:09

Zadnja izmjena: 04.02.2020. 13:13

Dobrovoljno vatrogasno društvo Petrijanec u subotu je održalo 109. redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine koju je otvorio zamjenik predsjednika Tihomir Krfogec.

Nakon izbora radnih tijela Skupštine tajnica Andrijana Kolarić podnijela je izvješće o radu društva dok je zapovjednik Valentino Jovan podnio izvješće zapovjednika iz kojeg valja istaknuti značajan porast broja intervencija u odnosu na prethodne godine, pa je tako u 2019. DVD Petrijanec imao 15 požarnih te 9 tehničkih intervencija. 

Članovima DVD-a podijeljena su priznanja i odlikovanja pa je tako spomenicu za šezdeset godina članstva u društvu primio Ivan Sambolec, za četrdeset Stjepan Čokor dok je Tihomir Krfogec primio spomenicu za dvadeset godina članstva. Zlatnu plamenicu primio je Stjepan Golub, a brončane Antun i David Bačan, David Maltarski te Vanja Nell. Zahvalnice, za poseban doprinos i potporu u razvoju vatrogastva i sudjelovanje u promicanju zaštite od požara, primili su sponzori, najaktivniji članovi društva te dječja ekipa koja je prošle godine osvojila treće mjesto na Vatrogasnom kupu općine Petrijanec. Dodijeljena je i plaketa za poseban doprinos i unapređenje vatrogastva općini Petrijanec.

Predsjednica VZO Petrijanec Nataša Šincek čestitala im je na zalaganju u protekloj godini, pohvalila rad s najmlađim članovima kao i s operativom koja je kroz dvije javne vježbe i 24 intervencije u protekloj godini pokazala veliku požrtvovnost i profesionalnost u obavljanju vatrogasnih zadaća. Spomenula je i mogućnost dobivanja na korištenje novo kombi vozilo od Hrvatske Vatrogasne zajednice tijekom 2020 godine.

 

Komentari