susret kineziologa

Dvije Varaždinke nagrađene vrijednim priznanjima Hrvatskog kineziološkog saveza

Objavljeno: 16.11.2016. 14:40

Zadnja izmjena: 17.11.2016. 08:17

Foto: Udruga Kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije

Proteklog vikenda su na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu dodijeljena priznanja Hrvatskog kineziološkog saveza za 2016. godinu. Jedna od deset diploma sa zlatnom značkom, za minimalno 10 godina staža, uručena je Ireni Premuž, a jednu od sedam zahvalnica sa zlatnom značkom, za minimalno 20 godina staža, primila je Marinka Mak.

Irena Premuž je od fakultetskih dana aktivna u vođenju grupnih fitness programa, za zaposlena je u OŠ Ante Starčevića u Lepoglavi gdje je i voditeljica Školskog sportskog društva, a također je i jedna od osnivačica i trenerica Ženskog odbojkaškog kluba 'Lepoglava'.

Druga dobitnica priznanja za dvadeset godina staža, Marinka Mak, je od početka profesionalne karijere zaposlena u varaždinskoj Šestoj osnovnoj školi. Tokom svom rada učenike je obučavala u školi plivanja, vodila u škole u prirodi, na razna natjecanja, smotre, planinarenja, i biciklijade.

Susret hrvatskih kineziologa u Zagrebu bio je i prilika za Izbornu skupštinu Hrvatskog kineziološkog saveza, dok je Udruga kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije vrlo aktivna te je za članove u rujnu ove godine organiziran seminar iz jedrenja, a u pripremi je i seminar iz skijanja koji bi trebao biti održan u siječnju 2017.

 

Komentari