NK DUBRAVKA-ZAGORAC

Ekipa iz Turčina dobro se pojačala za novu sezonu

Objavljeno: 05.08.2020. 18:54

Zadnja izmjena: 05.08.2020. 19:01

Kao što je bilo i za očekivati, NK Dubravka-Zagorac u novu nogometnu sezonu ulazi s dosta novih igrača u svom kadru, a navijače kluba najviše veseli povratak na klupu trenera rade Mlakara.

Od novih igrača odlično se snašao, u pripremnim utakmicama napadački dvojac Leo Krampek i Leon Podnar.

Dvadesettrogodišnji Leo Krampek, koji je svoje prve korake napravio u NK Dubravki, posljednje tri sezone proveo je u Čevu, sadašnjem članu 1. ŽNL kojeg je upravo Krampek sa 30 pogodaka u sezoni 2018./2019. vodio do naslova prvaka 2. ŽNL. Iako još nije postigao pogodak u pripremim utakmicama, već triput je upisao asistenciju, a zalaganjem i borbenošću pokazao da neće tako lako prepustiti mjesto prvog napadača konkurenciji u momčadi.

Dvadesetjednogodišnji Leon Podnar karijeru je proveo u nekoliko varaždinskih klubova. Kao kadet bio je u NK Varaždina, bio je član juniorske ekipe NK Slobode, a posljednje tri sezone redovito član seniora. Podnar, koji se prilagodio poziciji polušpice, u odigrane četiri pripremne utakmice postigao je čak četiri pogotka.

Novi je i vezni igrač Marko Murselović, dvadesetosmogodišnji igrač sredine terena, novo je ime u klubu iz Turčina. Marko je u svojoj karijeri nastupao za HAŠK Zagreb U19, te austrijske klubove Güssing i SC Gerersdorf, NK Varaždin, a posljednjih sezona branio je boje varaždinske Slobode kao standardni prvotimac.

Sljedeću utakmicu NK Dubravka-Zagorac odigrati će u nedjelju, 9. kolovoza a na rasporedu je kup utakmica u Cestici.

Komentari