NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

"Ekipa odlično radi i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo", najavio je Borimir Perković

Objavljeno: 16.08.2019. 11:07

Zadnja izmjena: 16.08.2019. 11:08

U 5. kolu HT Prve lige NK Varaždin dočekuje NK Lomotiva s nadom u osvajanje novih prvenstvenih bodova, pred svojim navijačima.

Trenutno je Varaždin na posljednjem mjestu s jednim osvojenim bodom dok je Lokomotiva na sedmom mjestu s tri osvojena boda. Susret se igra u subotu, 17. kolovoza s početkom u 19,00 sati na nogometnom stadionu u Varaždinu.

- Igramo protiv ekipe koja je u posljednjih nekoliko godina u vrhu prve lige, rekao je trener Varaždinaca Borimir Perković. - Ove sezone imali su tri poraza u nizu ali nisu igrali loše, a sada su pobijedili Istru i dobili samopouzdanje, dodao je Perković.

Varaždinska ekipa skinula je psihološki pritisak da su ekipa bez osvojenog boda, te su protekli tjedan sve odradili prema planu trenera. - Ekipa odlično radi i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo, naglasio je Perković.

Trener Varaždinaca može računati na Adžića i Tkalčića, dok je još upitan Jertec. Nastupiti neće Senić i Samoblec zbog kartona te ozlijeđeni Roca i Brlečić, a Glavina još nije do kraja spreman za natjecateljsku utakmicu.

Karlo Težak, strijelac u susretu s Interom u Zaprešiću, uvjeren je u pozitivan rezultat u subotu.

- Lokomotiva je dosta dobra ekipa ali mi igramo doma. Najveća prednost Lokomotive je što kao ekipa igraju dosta dobro, naglasio je Težak.

Od pojedinih igrača izdvojeni su Ivanušeć i Drožđek, a za njih trener Perković sprema posebna tretman i dodatnu pažnju domaćih igrača.

Komentari